Rólunk mondták

„Hálás köszönetemet szeretném kifejezni Önök felé, hogy vizsgálatuk során kiderítették, hogy – a szakorvosi rendelőben dolgozó bőrgyógyász véleményével ellentétben – nem sima anyajegy van a mellkasomon, hanem basalioma! Hálásan köszönöm Önöknek, hogy hozzáértő orvosokat foglalkoztatnak!”

 

Ágnes


„15 perced van az egészségedre, ugye?
Hajlamosak vagyunk halogatni, ha orvosi ellenőrzésről vagy vizsgálatokról van szó. Nincs kedvünk várni, és ha a jól kiszámolt idő beosztásunkba hiba csúszik, borul minden.
A megelőzés viszont nagyon fontos,és elég 15 perc hozzá.
A MelanomaMobil vizsgálatára időpontot kérhetünk úgy,ahogy nekünk a legjobb. A vizsgálat a rövid bevezetővel nem több,mint maximum 15 perc.
Az eredményét részletesen értékelik ki,amit nem kell megvárni, a kért formában – posta vagy email- érkezik majd.
15 perc tényleg nem sok az egészségünkért cserébe.”

 

Brunner Ágnes, 2016. március


„Ugyanolyan szűrésként fogtam fel mint a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatot.
A melanomamobilnál már az első alkalommal is meggyőztek a kedvességükkel, profizmussal. Nekem rengeteg anyajegyem van de soha nem éreztem, hogy ez akár a vizsgáló orvosnak vagy a fotosnak gondot okozott volna. A legtermészetesebb dolog, hogy eljárok szűrésre az egészségem védelmében, és ez a szűrés a melanomamobilnál gyors, tiszta.
Évente járok, már több mint 6 éve, (alatta 2 terhesség ) és idén egy anyajegy, ami számomra, laikus számára pont akkora mint egy kullancs és pont olyan mint a többi anyajegy……..felismerésre került…….rosszindulatu melanoma időben elkapott! Ez mit jelent? – Ha nem jártam volna szűrésre, talán egy két év múlva már egy nagyon rossz diagnózist kaptam volna, a mostani Szerencsés diagnózis helyett. :))

 

Mindenki menjen szűrésre és nyugodjon meg, hogy megtette önmagáért, az egészségért amit kellett! Ez az egyetlen olyan daganat ami gyorsan eltávolítható!”

 

P Éva, 2015. november


„Tisztelt MelanomaMobil!
A leletükben adott instrukcióknak megfelelően ezúton küldöm szövettani leletemet, mely sajnos ezúttal is pozíitív. Egyúttal köszönöm a munkájukat, mert az újabb melanomám korai felismerését ismételten az Önök összehasonlító elemzése biztosította.”

 

Attila, 2015. július


“Kedves MelanomaMobil Csapat!
Elég régi páciensként (6-7 éve járok Önökhöz) nagyra tartom a munkájukat, hozzáállásukat. Úgy gondolom, hogy úttörő munkát végeznek a szakterületükön Magyarországon.”

 
Tamás, 2015. június


Maybe it is the influence of the many romantic comedies that feature beach weddings like, 27 Dresses, and The Shrink is In, or maybe it is just the logical culmination of lifelong dreams that people have of getting married at their favorite vacation spot. Whatever the reason, beach weddings have seen a surge in popularity […]


It has the larger volume EGR Valves and the improved oil filter system introduced on the 2014 Maxx Force 13. It also has a much larger radiator and coolant capacity that was specified by Swift. It has a 12 speed Ultrashift automated transmission. Most of Headington and Northway is a controlled parking zone.But he said, […]


“Kedves MelanomaMobil!
Ezennel szeretném megköszönni, hogy ilyen operatívan elküldték a leletet (nagyon sokat jelentett számomra a gyorsaságuk és természetesen a megnyugtató eredmény is).
További jó munkát kívánok Önöknek!”

 
Ágnes, 2015. május


„Nem is tudom hol kezdjem. Talán ott, hogy: köszönöm alaposságukat és szakértő precizitásukat. …
Azt hiszem az életmentést nem nagyon lehet megköszönni, de az magáért beszél, hogy ahogy anno nekem is ajánlották Önöket, legalább olyan, ha nem még jobb szívvel ajánlom én is szeretteim és ismerőseim figyelmébe életmentő szolgáltatásukat. Azt hiszem e téren már én is autentikus hírforrásnak számítok. :)”

 
Dóra, 2015. március


„Tisztában voltam vele, hogy magas szintű szolgáltatást kapok. Második alkalommal azonban ennél is többet kaptam. A helyszínen a doktornő és kolleganői különös gondot fordítottak gyanús anyajegyemre és arra, hogy hogyan lehetnek segítségemre. Ezúton is köszönöm nekik. Tudom, minden páciensre nagy gondot fordítanak, de vitathatatlan, hogy jól esett, szívükön viselték az esetemet.”
 
Szilvia, 2015. február


„Ezúton is szeretném megköszönni munkájukat. A két lábszáron található anyajegyek éppen időben kerültek eltávolításra, mint kiderült, kezdődő melanoma volt mind a kettő. Az Országos Onkológiai Intézet bőrgyógyászatával és sebészetével már kapcsolatban vagyok. Nagyon sokat jelent számomra, hogy van lehetőségem elmenni szűrővizsgálataikra. Köszönöm szépen!”
 
Szabó Kati, 2015. január


„A munkahelyi szűrést munkatársaink kényelmesnek, hatékonynak tartották. Külön siker, hogy olyan kollégákat is sikerült „megmozgatnunk”, akik saját bevallásuk szerint eddig nem fordítottak különös figyelmet bőrük egészségére.”
 
Magyar Olivér, GSK


“Nagyon megijedtünk a megelőző eltávolítástól a szűrési leletben, úgyhogy még aznap el is mentünk az orvoshoz. De szerencsére hamar megnyugodhattunk, mert múlt szerdán kapta meg a férjem a leletét, csütörtökön már ki is vették az anyajegyeit, és mivel az itteni orvosnak sem tetszett a hátán lévő anyajegy, elsőbbségi kiértékelésre küldte, így kedden már meg is lett az eredmény.

Köszönjük, hogy vigyáznak a bőrünkre!”
 
Egy év múlva megyünk mindketten kontrollra.
B-F.A., 2014. augsztus


The business was born out West in 1980 when inventor, fishing guide and now artist John Simms began making gravel guards to keep small stones out of angler’s boots. From his Jackson, Wyoming, home the business grew very quickly. He was soon receiving orders from Japan, New Zealand and South America. SPRINGFIELD, Mo. (KSPR) There […]


Cheap Concert Tickets reports that One Direction’s popularity around the World continues to soar. One Direction is a British/Irish boy band that has a Cinderella story. One Direction is the best bet in boy bands since the Jonas Brothers hit the music arena back in 2007. Everyone always bangs on about the shops, but it’s […]


There are also concerns that the online craze will narrow the range of intellectual thought, as universities around the country rely on digital classes taught by professors at just a few prestigious schools. Plus there is the question of the classroom experience, which can perhaps be approximated (through, for instance, discussion boards), but not quite […]


Polio is a terrible disease that kills many and paralyzes others. Fifty years ago it was widespread around the world. When you talk to people who remember polio in the United States, they’ll tell you about the fear and panic during an outbreak and describe grim hospital wards full of children in iron lungs that […]


“A hátam közepén lévő anyajegyet a MelanomaMobil javaslatára eltávolíttattam.A szövettanból kiderült, hogy rosszindulatú elváltozásról volt szó.Egészen biztos vagyok abban, hogy én magam csak akkor vettem volna észre, hogy baj van , amikor már késő lett volna.Így azonban sikerült korai stádiumban felfedezni az elváltozást.Igaz, hogy 10 év, mire az Onkológiai Intézetben gyógyultnak minősítenek majd, de erre az orvosaim szerint minden esélyem megvan! Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire hálás vagyok a MelanomaMobil csapatának azért, hogy megmentették az életemet. Köszönöm a magam, és családom( főleg a 3 kisgyermekem) nevében!!”

 

S.M., 2014.02.28


Disse er noen viktige fakta knyttet til trapesformet og metriske trden kraner som vil hjelpe deg f en bedre forstelse av den. Fr du gr trykk og mle shopping click over here, er det tilrdelig konsultere en profesjonell. Bortsett fra det, du kan benytte disse fra nettbutikker hndtere mlere og kraner til rimelige priser.. canada […]


Having the opportunity of getting some extra savings at the end of the day is probably what every smart E shopper dreams of? But that where many of us falter as we are ignorant about how to grab hold of the best discount deals and promotional offers introduced by reliable online retail stores and discount […]