Ellenőrző anyajegy vizsgálat – kontroll szűrés

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a típusú vizsgálatot a már korábban teljes körű melanoma szűrésen részt vett pácienseink vehetik igénybe, a szűrési értesítőben szereplő kontrollidőn belül.
 
A javasolt kontrollidő letelte idő után ez a vizsgálat már nem elérhető, csak egy újabb, teljes körű melanoma- és bőrrákszűrésre van lehetőség.

 
Az ellenőrző anyajegy vizsgálat a kontrollszűrésnek olyan változata, amikor a páciens valamelyik anyajegyének változását észleli, de még nem esedékes a kontrollvizsgálata. Ebben az esetben is van lehetőség a kérdéses anyajegek vizsgálatára (max. 3 anyajegyig) ennek az ellenőrző vizsgálatnak a keretében.

 

 1. Részletes adatfelvétel.
   
 2. Az érintett anyajegyek és régió orvosi vizsgálata.

   
 3. Felvételek készítése az érintett anyajegyekről (max. 3 db) és régióról kétféle speciális kamerával.
   
 4. Előzetes szóbeli orvosi szakvélemény a helyszínen a páciens rizikójáról és anyajegyeiről.
   

 1. A vizsgálat során felvett adatok és a rögzített képek elemzése, összehasonlítása a korábbi felvételekkel egy másik szakorvosunk által, aki ennek alapján elkészíti az egyénre szabott szűrési eredményt.

 

 1. Főorvosi kontroll: Minden olyan esetben, amikor műtétet javasolunk, illetve amikor a kiértékelő orvos konzíliumot kér, akkor a MelanomaMobil egyik vezető főorvosa minden ilyen esetet végignéz a legmagasabb szintű minőségbiztosítás és kontroll céljából.

 

 
Bejelentkezés Áraink