Munkahelyi szűrés

Ajánlatkérés

AZ ÖN CÉGE IS TÖRŐDIK A DOLGOZÓK EGÉSZSÉGÉVEL?

SZERVEZZE MEG ÖN IS KOLLÉGÁINAK AZ INGYENES, FELVILÁGOSÍTÓ ELŐADÁST ÉS A KEDVEZMÉNYES ÁRÚ MELANOMAMOBIL® MUNKAHELYI MELANOMA- ÉS BŐRRÁK SZŰRÉST!
A munkahelyi melanoma szűrésről:
 
A MelanomaMobil® a munkahelyi szűrések specialistája! Cégek telephelyein kedvezményes áron és a rendelőivel megegyező, magas minőségben, az elérhető legkorszerűbb technológiával* vállaljuk a szűrővizsgálat elvégzését.
 
Kollégái akár ÖNKÖLTSÉGES módon is részt vehetnek a munkahelyi vizsgálaton, így a cégnek semmilyen költsége nem keletkezik.
 
Időt és energiát spórolhatnak meg a munkatársak, mivel egy kávészünetnyi idő alatt, sorban állás nélkül vehetnek részt a vizsgálaton.
A szűrés díja EGÉSZSÉGPÉNZTÁR terhére elszámolható.
 
Rendelkezünk mobil kártya terminállal, így a helyszínen kártyával is lehet fizetni. Ez lehet bankkártya, vagy egészségpénztári kártya is.
 
Legalább 18 fő jelentkező esetén a helyszínre történő kiszállásért plusz költséget nem számolunk fel.
 
A munkahelyi felvilágosító előadásról:
 
Igény esetén, térítésmentesen, rövid (kb. 30 perces) felvilágosító előadást tartunk a melanomáról, annak veszélyeiről, a szűrővizsgálat fontosságáról akár Egészségnap vagy Családi nap keretében is.
 
Az előadás témái:

 • Anyajegy, bőrrák és melanoma
 • Melanoma tünetei
 • Rizikótényezők
 • UV sugárzás
 • Megelőzés
 • Szűrési módszerek
 • Esettanulmányok
 • Anyajegy eltávolítás

 

Igényelje most munkatársai részére az ingyenes felvilágosító előadásunkat és kérje kihelyezett szűrésünkre vonatkozó kedvezményes ajánlatunkat a lenti elérhetőségeken!

 

Tel.: +36 70 337 3333
Email: info@melanomamobil.hu
 
*A melanoma- és bőrrákszűrés során a legfontosabb a folyamatos nyomon követés és így a változások észlelése. Ahhoz, hogy időben, tehát még gyógyítható fázisban felfedezésre kerüljön a melanoma, a szűrésnek az alábbi szempontoknak kell megfelelnie:

 • teljes bőrfelületre kiterjedő vizsgálatra van szükség;
 • speciális technológiával a teljes testről és külön minden anyajegyről felvételt kell készíteni, hogy a legkisebb elváltozást is észre lehessen venni;
 • az ellenőrző vizsgálatok során minden anyajegyet össze kell hasonlítani előző állapotával;
 • az eredmények kiértékelésébe a teljes objektivitás érdekében be kell vonni második vagy akár harmadik szakorvos specialistát is.

 
A MelanomaMobil® szűrés RÉSZLETES BŐRTÉRKÉPPEL az egyetlen vizsgálat, amely eleget tesz a fenti feltételeknek – és ezzel akár életet menthet.


VISSZAJELZÉSEK MUNKAHELYI SZŰRÉSEINKRŐL

 
„A dm 2016-ban is meghirdette Nap gyermekei programját, amelynek középpontjában a gyermekek napvédelme áll. Fontos számunkra, hogy programjainkat valóban hiteles szakemberek támogassák, az óvodáknak szóló pályázatban egyik együttműködő szakmai partnerünk idén is a MelanomaMobil volt. A MelanoMamobil nem csak a programban segítette a dm napvédelmi kampányát, a dm dolgozói számára a munkahelyre kitelepített melanoma szűrést biztosítottak, így a munkatársak kényelmesen, előzetes időpont-egyeztetés után helyben, a munkahelyükön vizsgáltathatták meg magukat kedvezményesen. A dm számára fontos, hogy a munkatársak egészségvédelmét segítse, s ebben megbízható szakmai partnerre találtunk.”

Kanyó Roland, a dm Kft. marketing és PR menedzsere

 

„Csak pozitív visszajelzés érkezett. Minden kolléga nagyon elégedett volt a szervezéssel, a pontossággal, azzal, hogy nem kellett várakozni és hogy pontosan olyan volt a szűrés, mint ahogy azt a honlapon és a szóróanyagon leírták. Hatalmas pozitívum, hogy EP kártyát a helyszínen elfogadnak, és nem kell a számlával küszködni.

Varga Katalin – BP European Business Service Centre

 

„Kiemelném, hogy a munkavállalóknak időt takarítanak meg azzal, hogy a szűrést a cég telephelyén szervezik meg. Nagyon fontos még, hogy hatékony kommunikációval felhívják a figyelmet a megelőzés szükségességére. Ezzel hozzájárulnak a kollégák egészségének megóvásához, amely munkáltató számára is fontos, hiszen a sikeres működés egyik alapfeltétele a stabil munkatársi kör biztosítása.”

Tolvaj Borbála, IT Services Hungary Kft.

 

„A munkahelyi szűrést munkatársaink kényelmesnek, hatékonynak tartották. Külön siker, hogy olyan kollégákat is sikerült „megmozgatnunk”, akik saját bevallásuk szerint eddig nem fordítottak különös figyelmet bőrük egészségére.”

Magyar Olivér, GSK


Ajánlatkérés